Puheenjohtajan tervehdys

Haluan tehdä jotain köyhien auttamiseksi!

Kun kerromme ihmisille, mahdollisille potentiaalisille tukijoille maailman köyhistä, olemme yleensä kaikki yhtä mieltä siitä, että köyhiä tulee auttaa. Tosiasia on, että vaikka jollakulla meistä on taloudellisesti vaikea tilanne, on meillä kuitenkin joka  päivä ruokaa syödäksemme. Emme voi siis verrata olosuhteitamme maailman köyhimpien kanssa.

Jos sinulla on lapsia, haluat tehdä kaikkesi antaaksesi lapsillesi ruokaa. Sama sääli omaa lasta kohtaan, joka näkee nälkää on afrikkalaisilla äideillä, mutta he eivät voi tehdä mitään auttaakseen. Tämä ei ole oikein. Ei ole reilua, että me täällä länsimaissa, niin sanotuissa kehittyneissä maissa, käytämme miljoonia ylensyömisestä ja ylipainosta johtuvien sairauksien hoitoon ja samaan aikaan satoja tuhansia lapsia viikottain kuolee nälkään.

Uskon, että usein suojellaksemme itseämme päätämme kuunnella faktoja maailman nälkätilanteesta mutta olemmeko valmiita lähtemään mukaan auttamaan. Osallistuessamme meidän tulee ryhdistäytyä, antaa ajastamme ja varoistamme ja taistella tätä epäoikeudenmukaisuutta vastaan.
Kysymys oikeastaan kuuluu kuinka lähelle elämäämme haluamme köyhät päästää, sillä se tosiasia, että haluamme auttaa, ei välttämättä kuitenkaan saa meitä auttamaan. Vain
jos hätä pääsee koskettamaan meitä, alamme toimia. Meidän ei tule kantaa huonoa omaatuntoa siitä, että meillä on varaa ostaa ruokaa ja syödä hyvin. Sen sijaan voimme tehdä yksin tai perheenä laatupäätöksen auttaa säännöllisesti maailman köyhiä.
Me emme voi auttaa kaikkia mutta aivan varmasti jokainen meistä voi auttaa jotakuta. Elämämme tarkoitus on auttaa niitä, joita pystymme auttamaan!
Joka päivä voimme olla rukousvastaus niille, jotka rukoilevat "Isä meidän joka olet taivaassa, anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme..."
Emme tiedä  mitkä haasteet odottavat huomenna, antakaamme siis tänään.

Haluan henkilökohtaisesti kiittää sinua joka haluat auttaa meitä auttamaan vähäosaista selviytymään tunnin, päivän tai viikon verran eteenpäin...
Tiedämme, että tarpeet ovat  valtavan suuret ja siksi on suuremmoista täyttää sekä yksinäisten että suurperheiden perustarpeet ja näin auttaen käytännössä osoittaa Jumalan rakkautta ja sääliä. Sinulla ei ehkä henkilökohtaisesti ole mahdollisuutta lähteä kentälle auttamaan mutta anna meidän olla jalkasi, jotka vievät apua ja kätesi, jotka jakavat apua siellä missä tarvitaan.

Lahjoittamalla muutat maailmaa!

Olen todella kiitollinen yhteistyöstäsi! KIITOS!

Nälkäisten puolesta,

Gerhard Kolflaath
RN-järjestö
puheenjohtaja