Malawi 2008

Huhtikuu 2008

Feeding the Nations / Ruokkikaa Nälkäiset on tehnyt yhteistyötä jo vuosia Malawissa ja MosambikissaIrish Ministries -järjestön kanssa, jota johtavat lähetyssaarnaajat Heidi ja Ronald Baker.Heidi Baker, joka tunnetaan Suomessakin nimellä "Mama Heidi" on ojentanut auttavan kätensäkaikkein köyhimmille ja surkeimmille. Heidi on äiti 700 orvolle.Irish Ministryn työntekijän David Morrisonin tuore raportti:

Kaksi kontillista Feeding the Nations / Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön ruokaa on saapunut tänne Irish Ministryn Malawin tukikohtaan. Koko lasti, ruoka ja vitamiinit ovat hyvässä kunnossa. Jälleen kerran kiitämme avustanne.Olemme alkaneet jakaa riisi-vitamiini aterioita orvoille, joista pidämme huolta Nchalon seudulla. Suurimman osan ruoasta jaamme huhtikuun aikana 1900 perheelle ( noin 8500 ihmiselle). Suurin osa perheistä koostuu leskimummosta, joka yrittää huolehtia orvoksi jääneistä lapsenlapsistaan. Näitä lapsia on paljon ja he ovat se kohderyhmä, jota me autamme. Apua menee myös vanhuksille, raajarikkoisille, sokeille ja kroonisesti sairaille.

Vitamiineja jaamme myös sairaaloihin Blanturessa ja useihin Malawin eteläosan klinikoihin. Klinikoita on tällä alueella paljon. Työtä teettää myös se, että teemme ruokapusseja jaettavaksi lähikyliin. Liitän mukaan myös kuvaterveiset Malawista.Jumala siunatkoon teitä!