Filippiinit 2013

FILIPPIINIT 2013

Joulukuu

16.12 Ruokikaa Nälkäiset on lähettänyt lisäapua katastrofialueelle Filippiineille.

12.12
Ruokkikaa Nälkäiset /FTN on tänään lähettänyt toisen kontillisen ruokaa Filippiineille. Tämä ruoka jaetaan Cebun saaren asukkaille.


Marraskuu

25.11
Ruokkikaa Nälkäiset/FTN valmistelee paraikaa ensimmäisen suuren ruokakontin lähetystä Filippiineille.


18.11

Tuhot ovat valtavat. Kuolonuhrien määrän pelätään nousevan jopa 10 000. Asukkaat ovat menettäneet läheisiään ja myrsky on vienyt mennessään  myös viljelmät ja karjan, siksi ruoka-apua tarvitaan vielä pitkään.
Ruokkikaa Nälkäiset yhdessä päätoimisto Feeding the Nationsin kanssa toteuttaa Filippiineillä kolmivaiheisen avustusoperaation. Yhteistyötahot Filippiineillä on tarkoin valittu ja aikaisempien vuosien yhteistyön aikana testattu ja turvallisiksi todettu.

Ensimmäinen vaihe on jo alkanut ja sen aikana jaetaan hätäapuna puhdasta vettä, purkkiruokaa huopia ja patjoja paikallisesti toimivan Victory Christian Fellowship -järjestön kautta.
Toinen vaihe käynnistyy marraskuun viimeisellä viikolla, jolloin ensimmäinen suuri kontillinen ruokaa lähtee Filippiineille.
Kolmas vaihe sisältää useita ruokalasteja pitkin vuotta 2014.

1 dollarilla   jaetaan 10   ateriaa
10 dollarilla jaetaan 100 ateriaa
25 dollarilla jaetaan 250 ateriaa
50 dollarilla jaetaan 500 ateriaa

12.11.

Marraskuun 8. päivä supertaifuuni Haiyan iski Filippiineille ja aiheutti katastrofin. Tämän katastrofin arvioidaan koskettaneen yli 12 miljoonaa ihmistä. Tuhansia on menehtynyt ja useita tuhansia on kateissa. Varovaiset arviot kertovat, että apua tarvitsevia lapsia on noin 1,7 miljoonaa. Selviytyneet tarvitsevat hätäapua nyt mutta tarpeet alueella ovat valtavat vielä pitkään. Sinun lahjasi on arvokkaampi kuin osaat kuvitellakaan!
Ruokkikaa Nälkäiset toimittaa hätäapua ruokaa ja vettä alkuvaiheessa Victory Christian Fellowship , FSPM Finlands- Svenska-Pingstmissionin  sekä Team Mission -järjestöjen paikallisten työntekijöiden avustuksella.